HSB Brf. Lessö är en äkta bostadsrättsförening med organisationsnummer 746000-6070.

Välj kategori nedan för att se frågor och svar inom vald kategori.

I kategorin ”Föreningen”, finns övergripande fakta om bostadsrättsföreningen. Vi har här samlat all den information som mäklare normalt frågar efter vid lägenhets-försäljningar.

För ytterligare frågor så ber vi er att ställa de via e-brev till styrelsen@lesso.se.

Databasen uppdateras löpande.

2.1 Gården - Miljöhus (1)

I föreningens miljöhus kastas sorterat avfall och hushållssopor, vi sorterar papp, tidningar, plast, metall, färgat och ofärgat glas, elektronik samt lampor och batterier.

2.2 Gården - Sittplatser (1)

På gården finns sittplatser vid Köpenhamnsvägen 9c och Kramersvägen 2. Det går inte att boka platserna och efter att de används är det viktigt för vår gemensamma trevnad att borden rättas upp och stolarna ställs på plats.

Vid sittplatserna finns även parasoller. Det är viktigt att alltid fälla ner parasollerna efter användning för att de inte skall blåsa i sönder.

Vid sittplatserna är det inte tillåtet att grilla.

2.3 Gården Grillplats (1)

Föreningens grillplats finns nära lekplatsen och miljöhusen. På grillplatsen finns 2 st. grillar, en liten och en stor beroende på behov. Efter grillning så rengör man platsen och slänger kolen.

2.4 Gården Lekplats (3)

Gårdens lekplats är liten men det finns en lekställning och en sandlåda.

Vid sidan om sandlådan finns 2 st. gallerburar med lås där leksaker skall förvaras. Låscylindern öppnas med föreningens gamla entrénycklar.

Att ta undan använda leksaker och lägga de i gallerburarna efter användning är mycket viktigt då styrelsen är ansvarig i det fall någon medlem snubblar över någon leksak och skadar sig